Tiedote:

Terveydelle Oy on 7.7.2021 toteutetulla kaupalla hankkinut 100% hyvinkääläisen Aarrehoiva Oy:n osakekannasta.

Aarrehoiva Oy on Hyvinkäällä sijaitseva, Keusoten alueella laadukasta kotihoivaa ja sairaanhoidollisia palveluita tarjoava yritys.

”Aarrehoiva on tunnettu ja hyvämaineinen toimija, jonka hankinta vahvistaa meidän mahdollisuuksia palvella asiakkaitamme monipuolisemmin ja laaduukkaammin. Kaupan myötä meistä tulee Hyvinkään alueen suurin kotihoidon palveluntuottaja. Olemme kaupasta hyvin innoissamme”, kertoo Terveydelle Oy:n liiketoimintajohtaja Taija Tetri.

”Olen onnellinen, että asiakkaidemme monipuolinen ja kokonaisvaltainen palvelu saa mahtavan ammattilaistiimin Terveydelle Oy:stä osaksi Aarrehoivan osaavaa tiimiä, jossa saan jatkaa mukana”, toteaa Aarrehoivan toimitusjohtaja Marjatta Kouhia.

Terveydelle Oy on hyvinkääläinen kiireetöntä ja yksilöllistä kotihoitopalvelua tarjoava yritys, jonka painopiste on ennaltaehkäisevässä hoitotyössä. Yrityksen asiakaskunta koostuu pääasiassa ikääntyneistä sekä pitkäaikaissairaista asiakkaista. Terveydenhoidon ja hoivapalvelujen lisäksi yritys tarjoaa myös omaishoidon sijaistusta, tukipalveluja sekä virkistyksellisiä kotikäyntejä.

Lisätietoja:

Terveydelle Oy, Liiketoimintajohtaja Taija Tetri, + 358 45 222 9390

Terveydelle Oy, Hallituksen puheenjohtaja Tuomo Korkala, +358 40 742 7609

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *