Seniorikerho
Seniorikerho

Tammikuun lumisade ja pureva pakkanen hiljentää kaupungin ja tuo mukanaan lämpimän odotuksen tunteen – ystävänpäivä lähestyy. Mutta ennen kuin käännämme katseemme helmikuun juhlaan, haluamme palata hetkeksi joulukuun tunnelmiin ja muistella ihanaa pikkujouluaikaa Seniorikerhossamme.

Joulukuun pikkujouluissamme oli jotain taianomaista. Toimistomme oli koristeltu jouluvaloilla ja pienillä kuusilla, ja jokainen nurkka hehkui lämpöä ja iloa. Virven leipomat jouluherkut ja glögi tuoksuivat, kun asiakkaamme ja heidän omaisensa saapuivat juhlimaan kanssamme. Hymyt, nauru ja joululaulut täyttivät ilman, kun jaoimme yhdessä joulun ilosanomaa Santerin harmonikan säestyksellä!

Pikkujoulumme eivät olleet vain juhlaa, vaan ne olivat muistutus yhteisöllisyyden voimasta. Asiakkaamme, jotka usein kokevat yksinäisyyttä arjessaan, löysivät seuraa ja ystävyyttä toisistaan. Jaoimme tarinoita menneistä jouluista, tanssimme, nauroimme ja lauloimme yhdessä. Tämäkin juhla oli todiste siitä, että yksinäisyyden voi voittaa yhteisöllisyydellä.

Kotihoito

Haluamme myös ilolla ilmoittaa, että helmikuussa vietämme Seniorikerhon ystävänpäiväjuhlia.

Tämä on erityinen hetki meille kaikille, sillä se antaa meille tilaisuuden osoittaa rakkautta ja kiitollisuutta toisillemme. Odotamme innolla, että voimme jakaa nämä hetket yhdessä, luoda uusia muistoja ja vahvistaa yhteisöllisyyttä, joka on kerhomme sydämessä.

Seniorikerhomme on perustettu juuri teitä, asiakkaitamme, varten. Haluamme tarjota paikan, jossa voitte kokea yhteenkuuluvuutta, jakaa kokemuksia ja nauttia elämästä yhdessä. Tiedämme, että joskus voi tuntua yksinäiseltä, mutta kerhomme pyrkii lievittämään tätä tunnetta tarjoamalla mahdollisuuden ystävyyteen ja yhteisiin hetkiin.

Pikkujoulumme olivat vain alkusoittoa sille, mitä kaikkea voimme yhdessä kokea ja jakaa. Tässä muutama kuva juhlasta ja toivommekin, että ne tuovat hymyn huulillenne. Ne ovat muistutus siitä ilosta, jota voimme yhdessä luoda.

Lopuksi haluamme muistuttaa, että meillä Terveydelle Oy:ssä ei ole vain kyse palveluista – se on yhteisö, jossa jokainen jäsen on arvokas. Olette kaikki tervetulleita liittymään mukaan toimintaamme, jakamaan elämänne ilot ja surut, ja ennen kaikkea, olemaan yhdessä osa jotakin suurempaa.

Toivotamme kaikki seniorikerholaiset lämpimästi tervetulleiksi tuleviin ystävänpäiväjuhliimme. Tehdään niistä yhdessä unohtumattomat!

Toivoo juhlatiimi, Virve, Niina ja Taija